50-årige PO på turné innan han blir MO

Nu är det inte PO Ola Sigvardsson (också med i styrelsen för Svensk Mediehistorisk förening) som fyller 50 år i höst/vinter, utan själva PO-ämbetet. Och detta firar PO bland annat vid ett Jubileumsseminarium vi arrangerar den 19 november klockan 18.00 i aulan, Göteborgs universitet, Vasaparken i Göteborg.

Medverkande där är både en tidigare och nuvarande PO: Pär-Arne jigenius och Ola Sigvardson. Men även Torbjörn von Krogh, medieforskare och författare till PO:s jubileumsskrift och Ulla Berglindh, universitetslektor och vice ordförande i Stiftelsen Torgny Segerstedts Minne.

DAGEN EFTER I MALMÖ
Därefter medverkar Ola Sigvardsson och Torbjörn von Krogh vid ett lunchmöte i Malmö, närmare bestämt onsdagen den 20 november kl 12.30 i restaurang Rådhuskällaren vid Stortorget i Malmö. Detta genom ett samarbete med Skånes Journalistseniorer. Den dagen inleds med lunch som man måste anmäla sig till senast den 15 november till christina.gustafson@telia.com (lunchen kostar 110 kr).

OCH VECKAN SENARE STOCKHOLMS TUR
Och tisdagen den 26 november kl 18 kommer de båda – Ola Sigvardsson och Torbjörn von Krogh – till tidningen Dagens lokaler vid Kungholms torg i Stockholm med ett liknande program. Då kompletteras panelen med Lena Hörngren, tidigare på VLT och Dagens Samhälle. Lena har suttit i Pressens opinionsnämnd i två perioder, 1995-2000 och 2012-2017. Moderator är vår ordförande Elisabeth Sandlund. Välkommen!

Related Posts

Leave a Comment!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *