Möt oss på Bokmässan

Bokmässan i Göteborg 26-29 september
Vi delar som vanligt de senaste åren monter B 07:80 med Gustav Hellström-sällskapet. Kom och hälsa på om du är där! Eller gör kanske ett bokköp i vår monter?

Du kan också lyssna på ett av våra föredrag: torsdag klockan 15.30 talar Birgitta Ney om ”Vera von Kraemer – journalisten som skrev om allt och lite till”. På fredagen klockan 11.30 återkommer Birgitta Ney med: ”Elin Brandell, ett pennskaft i rösträttskampen” – och på fredag klockan 12.30 kan du höra Torbjörn von Krogh om ”Vill medierna ha insyn i sin journalistik? Nedslag 1880 – 2009”.

Har du inte tid att lyssna, kan du istället gå in här på hemsidan och höra en intervju med föredragshållarna, som görs efter deras framträdanden. I intervjuerna sammanfattar de det de talat om.

Historiedagarna i Helsingfors 4 – 6 oktober
Vår förening medverkar också med ett seminarium med docent Henrika Zilliacus-Tikkanen på temat ”Digitala nedslag i den finlandssvenska presshistorien” fredagen den 4 oktober kl 14.15. Historiedagarna kan inte ta emot fler bokningar, men vi kanske har medlemmar som har anmält sig?

Related Posts

Leave a Comment!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *