Samtal om Arbetets sista strid

Evenemanget äger rum på Blå Båten i Malmö hamn tisdagen den 12 juni kl 18. Förutom samtalet med Bernhardsson (bilden) blir det också ett samtal med Jens Mikkelsen, som nyligen tilldelades Publicistklubbens Stora pris.

Läs hela PK Södras inbjudan här:

Välkomna till PK-samtal!

Tisdagen den 12 juni, kl. 18:oo, Blå Båten, Anna Lindhs Plats 12, Malmö.

PK-samtal med Mikkelsen & Bernhardsson

Efter en intensiv vårtermin med två PK-debatter i Karlskrona, en i Helsingborg och två PK-debatter samt ett årsmöte med föredrag i Malmö, avrundar vi det första halvåret med after work och två samtal i stället för debatt.

Dels välkomnar vi årets mottagare av Publicistklubbens Stora pris Jens Mikkelsen till samtal med Karin Arbsjö om hans reportage, hur han jobbar och vad som gör en bra story. Välkommen säger vi även till Bo Bernhardsson, tidningen Arbetets sista chefredaktör, för ett samtal med Åke Pettersson om sitt kapitel ”Arbetets sista strid” i 2018 års utgåva av Svensk Presshistorisk Förenings årsbok, där han skriver om de intensiva räddningsförsök som gjordes under tidningens sista tid.

Evenemanget är gratis och öppet för nuvarande och framtida medlemmar i PK och journaliststudenter. Ta gärna med en kollega!

Varmt välkomna!

Styrelsen för PK Södra

Related Posts

Leave a Comment!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *