Nygamla hemsidan igång

Vid årskiftet bytte vår förening som bekant namn från Svensk Presshistorisk Förening till Svensk Mediehistorisk Förening. Detta efter beslut på två möten, varav ett årsmöte.

Uppdaterad hemsida!
Nu är även hemsidan som synes uppdaterad. En del ändringar kommer till, men bara smärre sådana. Så nu är vi inne i en modernare tid, också när det gäller föreningens namn och vi önskar  God fortsättning på det nya året!

Flera evenemang under våren
Snart kommer årets första nyhetsbrev med information om flera intressanta möten under våren. Skriv redan nu in datum för de olika evenemangen.

Den 10 april är det äntligen dags för det tidigare aviserade mötet Journalister i litteraturen (vi höll ett tidigare sådant förra våren i Lund), nu med tillägget Litteratur om en journalist – nya boken om Hilda Sachs. Vårt årsmöte hålls den 14 maj med intressant prat om en del av kapitlen i den då färska årsboken. Redan i mars – kanske den 11 mars – hoppas vi dessutom på ett seminarium, men där är ämnet ännu inte helt klart.

Möte i Göteborg!
Dessa datum gäller Stockholm. Glädjande nog blir det dessutom ett evenemang i Göteborg med Segerstedt-anknytning. Datum ännu inte spikat här heller, men troligen i mars.

Mer om detta och annat i kommande nyhetsbrev!

Även Medievärlden vet att vi bytt namn

 

 

 

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.