Parnass om ”Det litterära reportaget”

Och i nya utgåvan av Parnass kan man sedan läsa mer om det litterära reportaget utveckling och om några av våra legendariska reportrar – Gustaf Hellström, Jan Olof ”Jolo” Olsson, och naturligtvis om Marianne Höök.

I tidskriften möter vi också två författare som är verksamma i dag: Mattias Göransson, chefredaktör på reportagetidningen Filter och frilansjournalisten Katia Wagner, som skrivit flera prisbelönta reportageböcker.

Det är för övrigt i DELS (De litterära sällskapens) område på bokmässan i Göteborg i slutet av september (27-30/9) ni hittar oss från Presshistoriska föreningen. Vi delar för tredje året i rad monter med Gustaf Hellström-sällskapet. Kom gärna dit!

Och varför inte prenumerera på Parnass! Om du är medlem i Presshistorik förening är priset rabatterat, 200 kr/år för fyra nummer (ordinarie pris 230 kr). Här kan du prenumerera: Medlemsprenumeration 3-2018

Och via denna länk kan du läsa vår sekreterare Kristina Lundgrens huvudartikel i Parnass – ”Det litterära reportaget har en lång historia” :

Related Posts

Leave a Comment!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *