Årsmöte den 5 oktober i ABF-huset

ÅRSMÖTE MÅNDAGEN DEN 5 OKTOBER KL 18-20

Vårt uppskjutna årsmöte kommer att hållas i Palmesalen, ABF-huset, Sveavägen 41 i Stockholm.

Det blir en något avskalad tillställning utan förtäring. På dagordningen står de sedvanliga punkterna, däribland val av ny styrelse. Vi har också en motion att behandla som föreslår att bevakning av pressfrihet ska läggas till ändamålsparagrafen i stadgarna, något som styrelsen tillstyrker. Vår förhoppning är att våra TRE STIPENDIATER ska medverka på plats eller digitalt med korta presentationer av sina projekt. Du får även möta vår avgående årsboksredaktör, Torbjörn von Krogh, och vår tillträdande, Anders Franck, som berättar om den redan utgivna respektive den kommande årsboken.

Katasalen är en stor lokal som möjliggör fysisk distansering enligt rekommendationerna. Eftersom dett är ett slutet sammanhang för medlemmar gäller inte regeln om maximalt 50 deltagare, som ju dessutom kan ha kommit att ändras innan det är dags.

Men det är viktigt att du som tänker delta anmäler dig i förväg, helst på mail till Kristina Lundgren, irma.lundgren@gmail.com och om det inte är möjligt med sms till 076-1686786  senast fredagen den 2 oktober.  Verksamhetsberättelse för 2019 hittar du HÄR!. Våra räkenskaper är granskade och godkända av revisorerna.

Styrelsen hoppas att så många som möjligt av medlemmarna kommer till årsmötet!

Related Posts

Leave a Comment!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *